Wie kiest er voor glascoating?

Autobezitters die veel kilometers maken onder bomen geparkeerd staan of juist veel in het zonlicht. Er zijn vele redenen om jouw ‘daily driver’ te voorzien van een glascoating. Daarnaast zijn de eigenaren van bijzondere auto’s, exclusieve sportwagens en klassiekers altijd erg geïnteresseerd in de beschermende eigenschappen. Liefhebbers van de Stelvio pas en de Duitse Autobahn hebben veelal de reden dat glascoating de lakschade als gevolg van opspattende steentjes aanzienlijk minder is met een goede coating. Kortom, zijn er gegronde redenen waarom men deze investering doet.

 

Wat is coating?

Een coating is een laag die wordt aangebracht bovenop uw laklaag. Het is de optimale manier om uw auto te beschermen tegen externe factoren die eventueel schade zouden kunnen aanrichten aan uw lak. Pekel, UV, vuil en dergelijke hebben geen tot nauwelijks invloed meer. Daar waar wax bescherming biedt voor een korte periode, biedt coating een langdurige bescherming.

Voorwaarden voor coating

Voordat er een coating effectief op uw auto aangebracht kan worden, zal deze eerst grondig schoongemaakt moeten worden middels een detailbehandeling. Veelal komen er dan zeer kleine oneffenheden in het lak naar voren.

Wat heeft u aan coating?

De laklaag van uw auto is beschermd tegen externe factoren als chemische aanvallen, pekel, UV, vuil en water. Het schoonmaken van uw auto is eenvoudig, want vuil en water blijft niet aan uw auto ‘plakken’. De super afstotende werking biedt eveneens een pantser tegen chemicaliën zoals olie en brandstof. Daarbij bent u permanent beschermd tegen krassen die normaliter ontstaan in de wasstraat.

Waar Sunshine mee werkt

De manier waarop een glascoating wordt aangebracht is essentieel voor de mate van duurzaamheid. Maar een ijzersterk merk met een hoogwaardig product is onmisbaar. Wij hebben gekozen voor ’s werelds beste coatings. Wij staan voor de hoogste protectie en duurzame hardheid. De resultante van de hardheid en de manier waarop wij de coating toepassen is een permanente, onafwasbare en niet afbreekbare hechting en werking.