Wat is detailing?

Een detailer gaat een stap verder dan een normale autopoetser. Daar waar een autopoetser ervoor zorgt dat uw auto tijdelijk er mooi uitziet zorgt een detailer ervoor dat uw auto langdurig een hoogwaardige glans heeft. Detailing vereist meer kennis van producten waarmee gewerkt wordt en besteedt de detailer – zoals de naam al doet vermoeden – bijzonder veel aandacht aan de kleinste details. Alles om een langdurig resultaat en perfect resultaat neer te zetten.

De voordelen van detailing

Krassen en andere schade aan de lak worden vaak vooraf weggewerkt door te polijsten. Eventueel herstellen wij lakschades, niet met zogeheten fillers zoals gebruikt door menig autopoetser, maar met onze spotrepair en restyling technieken (alléén op afspraak). Het draait bij een detailer om kwaliteit en niet om zoveel mogelijk auto’s behandelen. Zowel uw interieur als uw exterieur wordt met veel toewijding verzorgd en daar waar nodig hersteld naar originele staat. Ook niet geheel onbelangrijk is het waardebehoud van uw exclusieve sportwagen of exotische klassieker met een topkwaliteit detailing behandeling.

Detailing in combinatie met een glasscoating

In combinatie met een detailing behandeling is het mogelijk om een glasscoating aan te laten brengen. Dit is een ‘glazen’ laag die ervoor zorgt dat uw reeds behandelde auto er nog langer zo goed als nieuw uitziet. De laag is namelijk vuil- en waterafstotend en eenvoudig schoon te houden. Ook voegt de glasscoating [link naar coating] een diepe glans toe aan uw auto. Naast het esthetische voordeel brengt het ook een ander voordeel met zich mee. Na het aanbrengen van de coating is uw auto beter beschermd tegen externe factoren; chemie, oxidatie, boomsappen en wasstraatkrassen.

GLASCOATING

Merken

CSP is een van de meest hoogwaardige hand vervaardigde detailproducten. De producenten van CSP zijn zeer selectief in het kiezen van detailers die hun producten mogen gebruiken. Ook het contact tussen detailer en producten is innig. Hierdoor kunnen ze op basis van directe feedback uit de praktijk de kwaliteit van de verschillende producten naar een steeds hoger niveau te tillen.